Een impressie van ons nieuwe pand
Van Reenen - Nieuwbouw DC
Van Reenen > Home > Nieuwbouw DC

Nieuwbouw DC

Nieuwbouw Distributie Centrum en werkplaats Van Reenen

Om u een impressie te geven van de vorderingen aangaande ons nieuwe distributie centrum en werkplaats op industrieterrein Harselaar-Zuid hierbij enkele foto's. Ook kunt u de vorderingen op onze Facebook pagina bekijken.  

September 2017 

De bouw van de garage met wasplaats verloopt voorspoedig. We zijn druk bezig met de afwerking van het warehouse en kantoorgedeelte en liggen daarmee ook op koers. Nog even en dan zullen we eindelijk met onze diverse locaties onder één dak zitten. 

Augustus 2017 

Op onderstaande foto's is goed te zien dat we nog druk bezig zijn met de bouw van onze garage met wasplaats. 

 Juli 2017 

Hieronder enkele mooie luchtfoto's (dankzij Erik Jansen) waarop de omvang van ons nieuwe pand goed zichtbaar is. Inmiddels is ook de tankopslag op het terrein geplaatst. Verder zijn we nu druk bezig met de bouw van onze garage en het plaatsen van onder andere wanden, veiligheidsvoorzieningen en betegelen van sanitaire ruimtes. 

 Juni 2017 

Inmiddels zijn alle buitenwanden geplaatst en is men druk bezig met o.a. het plaatsen van de roldeuren en stellingen in het Warehouse (we hebben zelf een lading staal gelost). Ook is men begonnen met de werkzaamheden van onze werkplaats en is de bestrating in volle gang.  

Mei 2017 

12 mei 2017 hebben we het hoogste punt van de bouw bereikt. Dat is altijd een bijzonder moment op de bouwplaats wat een feestje waard is. In plaats van het traditionele 'pannenbier' hebben wij onze bouwvakkers getrakteerd op een lunch.

Inmiddels is ook begonnen met het uitgraven van de funderingen voor de garage. In het Warehouse is begonnen met de voorbereideingen voor het storten van de vloeren. We hopen dat dit rond Hemelvaartsdag kan plaatsvinden. April 2017

De afgelopen maand is er hard gewerkt aan ons nieuwe pand. Met het plaatsen van de zijwanden en het dak van het warehouse- en verhuisgedeelte is de definitieve vorm van ons nieuwe pand goed zichtbaar. Inmiddels is ook begonnen met het plaatsen van de staalconstructies van het Crossdock gedeelte.  

  Nieuwbouw Van Reenen

Maart 2017

De bouw van ons nieuwe pand vordert in rap tempo. De betonfunderingen zitten er bijna allemaal in en met de montage van de knalrode staalconstructies voor het warehouse en verhuisgedeelte is ook gestart. Dit vormt de geraamte van ons nieuwe pand. De uitgraving aan de voorzijde betreft het kantoorgedeelte. 

Nieuwbouw Van Reenen  
Februari 2017

Op onderstaande foto’s zijn de contouren van onze nieuwe locatie al goed zichtbaar. De bouw gaat nu mooie vormen aannemen. Met de werkzaamheden voor het plaatsen van de fundering is inmiddels begonnen.  

Nieuwbouw Van Reenen
 
Januari 2017

Er is tot nu toe een hele berg zand en grond uitgegraven en verplaatst. Op onderstaande collage is een klein overzicht hiervan te zien. We hopen volgende maand te kunnen beginnen met de voorbereidingen voor het plaatsen van de funderingen. 

Nieuwbouw Van Reenen

December 2016

Eindelijk is het dan zover, men is begonnen met de bouw van ons nieuwe pand. Na afronding van de ontwerpfase en goedkeuring van de bouwvergunning zijn we eindelijk gestart met de ruwbouw. Eerst zal de grond bouwrijp worden gemaakt zodat wij binnen enkele weken kunnen beginnen om de eerste stroken beton te gaan leggen op staal. 

Nieuwbouw Van Reenen

November 2016

Op onderstaande locatie komt straks ons nieuwe pand. Nadat er eerst asbest in onze grond is aangetroffen, is er vervolgens een projectiel op ons terrein gevonden vermoedelijk uit de 2e wereldoorlog. Hierdoor zijn de werkzaamheden tijdelijk stil komen te liggen. Door het serienummer te achterhalen kan men hopelijk te weten komen uit welk vliegtuig het projectiel afkomstig is waardoor men ook weer kan achterhalen of er wellicht meerdere projectielen op ons terrein kunnen liggen.  

Nieuwbouw Van Reenen

Tekeningen nieuwbouw DC Van Reenen

Met de vergunning op zak en een ontwerp dat klaar is, kunnen we ons nu opmaken voor de start van de bouw van ons nieuwe onderkomen op Harselaar-Zuid. Het moge duidelijk zijn dat de ruimte in het toekomstige pand flink groter wordt. Momenteel hebben we, verspreid over twee locaties, de beschikking over dertien docks, dat worden er straks zestig. De planning is dat de oplevering van het nieuwe pand nog voor de bouwvak van 2017 plaatsvindt. 

Nieuwbouw Van Reenen

Van reenen verhuist naar Harselaar-Zuid

Op 7 juli 2016 hebben we de koopovereenkomst voor de aankoop van 5 hectare grond getekend voor het bedrijventerrein Harselaar-Zuid te Barneveld. Op het nieuwe bedrijventerrein hebben we de ruimte om uit te breiden en om alle verschillende locaties bij elkaar te brengen. De nieuwe plek is ruim twee keer zo groot als onze huidige locatie aan de Energieweg. Het bedrijventerrein Harselaar-Zuid wordt op dit moment bouwrijp gemaakt. De architect is inmiddels bekend en het bouwplan zal spoedig worden geconcretiseerd. Het is de verwachting dat we eind dit jaar kunnen beginnen met bouwen.

< terug | afdrukken | tekst | Nieuwbouw DC

De Van Reenen website maakt gebruik van cookies. Ik ben op de hoogte, sluit deze balk Meer informatie