The best delivery is our drive!
Van Reenen > Transport > Waar > België

België

Uw dagelijks transport naar België betrouwbaar vervoeren?

Distributie en Transport BelgiëU zoekt een vervoerder voor uw dagelijks transport van en naar België? Ook dan zit u bij Van Reenen aan het juiste adres. België ligt voor ons als het ware om de hoek. Door gebruik te maken van onze 24-uurs service worden uw zendingen altijd op tijd geleverd.

We mogen ons ondertussen specialist noemen in de im- en export van zendingen van Nederland naar België en vice versa.  Vanuit ons hoofdkantoor in Barneveld plannen we alle transporten van en naar België, daarbij uiteraard rekening houdend met de wensen van de klant. Pallettransport, distributie, geconditioneerde transporten en/of ongeconditioneerde transporten, zijkantladingen en volumetransporten, we doen het allemaal. Door onze landelijke dekking kunnen wij uw zendingen op een snelle manier verwerken. Door samen te werken met een aantal vaste collega's garanderen wij u een optimale dienstverlening.

Heeft u regelmatig volle transport vrachten of deelzendingen naar of vanuit België en u zoekt een betrouwbare 24-uurs distributeur? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u een correct voorstel te doen.

 

Meer informatie

Uw naam:*
Telefoon:*
Uw e-mail:*
Uw bericht:*
Bevestigingscode: 12523
< terug | afdrukken | tekst | België

De Van Reenen website maakt gebruik van cookies. Ik ben op de hoogte, sluit deze balk Meer informatie