Vacature Planner Duitsland

Met bijna 100 jaar ervaring en een hedendaagse, duurzame bedrijfsvoering behoort Van Reenen Transport – Warehouse – Verhuizingen tot één van de meest gezonde transportbedrijven van ons land. Dankzij een sterk groeiende klantenkring, wat uitzonderlijk is in de transportsector, kan de Barneveldse transportondernemer blijven investeren in haar uiterst moderne en goed onderhouden wagenpark. 

De ruim 180 mensen in vaste dienst zijn goed opgeleid en gemotiveerd. Kennis, ervaring, maatschappelijke betrokkenheid en passie zijn kernwoorden die Van Reenen uitdraagt.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en gedreven nieuwe collega die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de dagelijkse werkzaamheden en doelstellingen van Van Reenen  en dan met name in de import distributie vanuit Duitsland.

Over de functie:
In deze dynamische functie zorg je voor een optimale afstemming tussen het vervoersaanbod en het in te zetten materieel. Je stelt ritten samen vanuit het aanbod, zoekt er zelf indien nodig ontbrekende lading bij en deelt het geheel op de meest efficiënte manier in. Als planner distributie import Duitsland verstrek je inlichtingen, verwerk je informatie en onderhoud je contact met externe partijen en je collega planners. Je geeft instructies aan de chauffeurs met betrekking tot het correct uitvoeren van de transporten.

De ideale kandidaat:

  • Heeft MBO+ / HBO werk en denkniveau;
  • Heeft ervaring op gebied van transportplanning;
  • Heeft goede kennis van de rijtijdenwetgeving en van de topografie van Duitsland;
  • Heeft goede communicatieve vaardigheden;
  • Is in staat om een planning te kunnen maken die aan de klantverwachtingen voldoet en invulling geeft aan gemaakte doelstellingen omtrent bezettingsgraden van personeel en materieel;
  • Heeft continue focus op-  en heeft de creativiteit tot  het verbeteren van de dienstverlening.
  • Heeft geen 9.00 tot 17.00 uur mentaliteit.
  • Heeft goede kennis van de Nederlandse en Duitse taal, Engels en Frans is een pré.
  • Staat open om kennis te verbreden of bezit deze al om ook tijdens vakantie/ziekte te kunnen bijspringen/vervangen in andere disciplines.
  • Is stressbestendig en nauwkeurig

Van Reenen biedt:
Een stabiele baan in een fijne werkomgeving met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij die enthousiaste distributieplanner die wij zoeken? Ben je stressbestendig, proactief en wil je blijven ontwikkelen? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via: 0342-405405  of solliciteer direct via het formulier op deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Deel deze vacature met iemand die je kent!

Persoonsgegevens:

Contactgegevens:

Uw sollicitatie:

Rijbewijscategorie (vink aan wat van toepassing is)
. A .. B .. C .. D .. E .. geen rijbewijs

Overig;

Verklaring: