Bedrijfsprofiel

Met bijna 100 jaar ervaring en een hedendaagse, duurzame bedrijfsvoering behoort Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen tot een van de meest gezonde transportbedrijven van ons land. Dankzij een sterk groeiende klantenkring, wat uitzonderlijk is in de transportsector, kan de Barneveldse transportondernemer blijven investeren in haar uiterst moderne en goed onderhouden wagenpark. De ruim 160 mensen in vaste dienst zijn goed opgeleid en gemotiveerd. Kennis, ervaring, maatschappelijke betrokkenheid en passie zijn kernwoorden die Van Reenen uitdraagt.

Beter een goede naam dan goede olie, zei de wijze koning Salomo ooit. Met gepaste trots mogen we constateren dat Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen naast een prima uitstraling, ook kwalitatief tot de top van de Nederlandse transportsector behoort. Dat vinden we zelf, maar we horen dat vooral van onze Europese klanten, die met name actief zijn in de landbouw-, food-, non-food-, bouw- en industriesector. We doen er dan ook alles aan om deze goede naam en faam in stand te houden.

De logistieke oplossingen die wij bieden zijn niet alleen gericht op het hier en nu, maar ook op de toekomst van mens en milieu. Als transportbedrijf hebben we een extra verantwoordelijkheid op dit terrein, zo vinden wij. Daarom zijn onze arbeidsprocessen gericht op duurzaamheid; het zorgvuldig en respectvol omgaan met de schepping. We lopen daarin voorop in logistiek Nederland. Maar dat betekent voor ons ook: goede werkverhoudingen met onze zakenpartners en personeel, het volledig nakomen van afspraken en het leveren van een maximale inspanning tijdens onze diensten. Eerlijk en oprecht in raad en daad. Daar zetten wij op in. En we doen het ook nog met plezier en passie.

Ons respect voor mens en milieu en onze inzet voor onze cliëntèle, hebben we vastgelegd in een aantal kernwaarden:

  • We zijn innovatief inzake logistieke concepten en op het terrein van ICT, personeel en materieel.

  • We richten ons op duurzame toepassingen binnen ons bedrijf, om, waar mogelijk, de leefomgeving maximaal te sparen.

  • De klant staat centraal. We denken mee en adviseren voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

  • Ons vakmanschap en onze kennis van wet- en regelgeving, gebaseerd op bijna 100 jaar ervaring, wordt maximaal ingezet om onze klanten op logistiek gebied van dienst te zijn.

  • We werken met positieve gedrevenheid in alle geledingen van ons transportbedrijf. Betrokken met, en dienstbaar aan onze klanten.

Image

Offerte aanvragen

Logistiek zonder zorgen? Vraag nu een offerte aan!

Offerte aanvragen