Wat klanten zeggen

 • Goed en leuk contact. Zakelijk, maar ook tijd voor een lolletje. 
 • Wij waarderen het prettige contact met de diverse medewerkers en de hulp die wij van jullie krijgen bij allerlei problemen op het gebied van transport. 
 • Prettig contact via de telefoon en ze doen wat ze beloven. Ze hebben goede zorg voor onze producten.
   
 • De frequentie in onze markt is lastig om mee te werken. Alles is gebaseerd op snelheid en korte aanmeldingstijd van transporten. Hier is begrip voor en er wordt ook op de juiste manier mee omgegaan. 

 • Wij zijn erg tevreden over Van Reenen Transport. Hoe het loopt en als er wat is, wordt het goed opgevolgd en opgelost. Het mooie is dat de chauffeurs die bij ons komen en iedereen aan de telefoon er echt voor gaan en erg gemotiveerd zijn.
  •  Langs deze weg wil ik mijn complimenten maken over uw chauffeur. De levering van mijn bad, en het retour nemen van een verkeerd geleverd bad, voor mijn schip was zeker niet de eenvoudigste levering maar niets was uw chauffeur te veel. Dit heb ik zeer gewaardeerd, nogmaals dank. 
    
  • Van Reenen Verhuizingen heeft ons de afgelopen vijf jaar twee keer mogen verhuizen. Allebei de keren zijn wij uitermate tevreden over de geleverde diensten. Er wordt niet moeilijk gedaan over een doos meer of minder. De verhuizers zijn goedgemutst en ook na afloop is de service TOP. Op korte termijn staat verhuizing nummer 3 op de stoep. Het moge duidelijk zijn dat Van Reenen de verhuiswagen weer mag voorrijden! Ga zo door! 
    
  • Langs deze weg wil ik u bedanken voor onze perfecte verhuizing. Beide verhuizers waren zeer vakkundig, behulpzaam en vriendelijk. Ik was er zeer over te spreken. Mijn buurman verhuist in oktober en ik zal u zeker aanbevelen.     
  • Zeer prettige verhuizing gehad door Van Reenen. Fijn om tijdig voldoende dozen te ontvangen waardoor we alles goed konden voorbereiden. In een ochtend was ons huis leeg en aan het eind van de de dag woonden we ineens 100 km verderop. Ideaal! Nette en aardige jongens die ons geholpen hebben en de communicatie over het proces door de coördinator was prima in orde. Bedankt! 
    
  • We zijn van Voorthuizen naar Geertruidenberg verhuisd. Van Reenen heeft dit verzorgd. Contacten vooraf en erna erg prettig, duidelijk en snel. Dag van de verhuizing: verhuizers erg professioneel en correct. Kort gezegd: Van Reenen heeft ons met alles een grote zorg uit handen genomen. Absolute aanrader!     
  Image

  Offerte aanvragen

  Ook klant worden bij van Reenen? Vraag nu een offerte aan!

  Offerte aanvragen