Transport van en naar België

U zoekt een vervoerder voor uw dagelijks transport van en naar België? Ook dan zit u bij Van Reenen aan het juiste adres. België ligt voor ons als het ware om de hoek. Door gebruik te maken van onze 24-uurs service worden uw zendingen altijd op tijd geleverd.

We mogen ons ondertussen specialist noemen in de im- en export van zendingen van Nederland naar België en vice versa.  Vanuit ons hoofdkantoor in Barneveld plannen we alle transporten van en naar België, daarbij uiteraard rekening houdend met de wensen van de klant. Pallettransport, distributie, geconditioneerde transporten en/of ongeconditioneerde transporten, zijkantladingen en volumetransporten, we doen het allemaal. Door onze landelijke dekking kunnen wij uw zendingen op een snelle manier verwerken. Door samen te werken met een aantal vaste collega's garanderen wij u een optimale dienstverlening.

Heeft u regelmatig volle transport vrachten of deelzendingen naar of vanuit België en u zoekt een betrouwbare 24-uurs distributeur? Vraag dan een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u een correct voorstel te doen.

Image

Offerte aanvragen

Transport van of naar België? Vraag nu een offerte aan!

Offerte aanvragen