Over ons

Medewerkers

Het vlekkeloos organiseren van logistieke stromen vereist de nodige deskundigheid en ervaring. Door hun goede opleiding en kennis van wet- en regelgeving kunnen onze medewerkers dat als geen ander. Daarmee kunnen we bij Van Reenen onze klanten veel zorgen uit handen nemen. En dat doen we dan ook graag.

Continuous Improvement

We stellen hoge eisen aan ons bedrijf, in alle aspecten van onze dienstverlening. Daarom lopen we bij Van Reenen voorop als het gaat om vernieuwingen en verbeteringen. We willen namelijk altijd voorop lopen.

De hoge kwaliteit van onze producten komt natuurlijk in eerste instantie ten goede aan onze klanten. Het gevolg is dat onze partners zaken met ons blijven doen en niet snel overstappen. Onze medewerkers zijn daarom continue bezig met het verbeteren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen.

Continuous Improvement is voor ons geen noodzakelijke bijkomstigheid maar een dagelijks onderdeel van ons werk.

ICT

Zonder ICT staat alles stil. Ook de transportsector. Vandaar dat ons ICT-platform uiterst modern is en tot in de kleinste bits en bytes ook up to date gehouden wordt. Zo kunnen we razendsnel informatie opvragen voor onszelf en voor onze klanten.

Om enkele voorbeelden te geven: het automatisch en op tal van manieren aanleveren van orders, plannen, het aansturen van onze chauffeurs, het ontvangen van track-and-trace-informatie, POD’s,en digitale facturatie enz. Hierin onderscheidt Van Reenen zich ten opzichte van haar concurrenten. Veel van deze ICT-diensten kunnen we onze klanten aanbieden, zodat ook zij snel beslissingen kunnen nemen op strategische momenten.

Keurmerken

Kwaliteitswerk gaat altijd gepaard met heldere ondersteuningsprocessen en keurmerken, maar vooral ook met de naleving daarvan. Dat alles hebben we bij Van Reenen vastgelegd in o.a. ISO 9001, FSSC22000, Keurmerk Transport & Logistiek, VCA en Skal. Lees hier meer over onze keurmerken.