Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Rentmeesterschap is voor ons de drijfveer om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Juist een transportbedrijf heeft daarin een extra verantwoordelijkheid, vinden we bij Van Reenen.

Het klimaat is voor ons dan ook een belangrijke factor. Iedere stap - hoe klein ook - telt voor ons. Daarom besteden we in onze beleidsplannen veel aandacht aan mens en milieu. Dit is bijvoorbeeld zichtbaar in onze nieuwbouw die volgens de hoogste BREEAM- normen is uitgevoerd.

People

Investeren in mensen

Dat Van Reenen Transport - Warehouse - Verhuizingen niet zomaar een transportbedrijf is, blijkt wel uit het feit dat onze medewerkers jarenlang bij ons in dienst blijven. Veel van hen hebben hun zilveren jubileum bij Van Reenen al achter de rug.

Dat komt omdat we oog hebben voor onze mensen. We geven ze ook alle gelegenheid en middelen om door te groeien in ons bedrijf. Daar profiteren onze klanten immers ook van. We vragen veel van ons personeel als het gaat om kwaliteit, integriteit en inzet, maar we hebben ook hart voor elkaar en leven met elkaar mee in lief en leed.

Van Reenen is immers van ons allemaal. We doen het samen. En dat werkt uitstekend.

Image
Image

Planet

Investeren in onze planeet

Een transportbedrijf heeft een extra verantwoordelijkheid als het gaat om zaken als leefbaarheid en duurzaamheid, vinden we bij Van Reenen. En daarom hebben we de afgelopen jaren fors ingezet op de reductie van emissies en het nieuwe, optimale rijden.

Zo is 94 procent van ons wagenpark voorzien van een topmotor in het hogere emissiesegment. Al onze voertuigen hebben Michelin Savergreen banden en rijden op brandstoffen van BP en TRAXX die niet alleen voldoen aan de internationaal gestelde kwaliteitsnormen, maar zijn daarnaast voorzien van unieke additieven. Deze additieven zorgen ervoor dat deze brandstoffen de motoren schoner houden, waardoor zij soepeler lopen en minder brandstof verbruiken.

Nieuwe reductieplannen voor diverse milieubelastende stoffen liggen bovendien op stapel.

Ons personeel heeft daarnaast diverse cursussen gevolgd waarbij het gebruik van milieubesparende rijtechnieken centraal staan. Het resultaat mag er zijn. We varen in dit alles een eigen koers, met een aantoonbaar beter resultaat dan de gangbare en vaak gesubsidieerde trajecten. Zo investeren we in de toekomst voor onszelf en in die van onze kinderen.

Profit

Graydon Award

In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie je zaken doet, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn en samenwerking niet op een teleurstelling uitloopt. Ook hierin toont Van Reenen zijn kracht.

Wij zijn namelijk in het bezit van de prestigieuze Graydon Award en we behoren dus tot de top van gezonde bedrijven in de transportsector. De prijs is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. En zo staan we niet alleen met onze diensten, maar ook op financieel terrein met stip bovenaan.


Offerte aanvragen

Transport, warehouse of verhuisopdracht? Vraag nu een offerte aan!

Offerte aanvragen