Extra warehouse diensten

Het onderdeel Warehouse van Van Reenen biedt klanten een breed pakket aan diensten. Als voorbeelden noemen we orderpicking, assemblage of het stickeren van producten. Dat omschrijven we met "Value Added Logistics". Al onze logistieke afdelingen werken hierin samen om zo de goederenstroom optimaal te verwerken en onze klanten de grootste mogelijke service te bieden. Met een dure term heet dat Supply Chain Solution. Dat bespaart tijd en dus geld.

Labelen

Juiste adressering

Het ompakken, stickeren, conditioneren en labelen van artikelen zijn belangrijke diensten binnen de Warehouse-functie van Van Reenen. Zo worden goederen niet alleen op de juiste wijze behandeld en verwerkt, maar kan de klant er ook op rekenen dat ze op de goede plek terecht komen.

Ompakken

Visitekaartje

In het brede pakket aan diensten binnen het Value Added Logistics, werkt Van Reenen met vakbekwaam personeel dat ruime ervaring heeft met het ompakken en verpakken van artikelen. Zo waarborgen we de kwaliteit voor onze klanten waar we zo trots op zijn en wat tegelijkertijd uw en ons visitekaartje is.

Opslag

Slim warehouse managementsysteem

We hebben ons Warehouse zodanig ingericht, dat we nooit voor vervelende verrassingen komen te staan doordat goederen bijvoorbeeld lastig terug te vinden zijn.

Mede dankzij het ultra moderne Warehouse Management Systeem wordt iedere logistieke handeling bij Van Reenen administratief vastgelegd en verwerkt. En wil de klant een aangepaste opslag in bulk, pallet- of legbordstellingen, dan regelen we dat gewoon.

Last in, first out (Lifo) of First in, first out (Fifo), hierin stellen wij u als klant centraal.

Op maat

Strippen en verwerken

Vanuit onze 3PL-gedachte organiseren wij via onze netwerken het containervervoer naar en van onze magazijnen. Daar worden containers gestript en verpakt op pallets. Indien u dit wenst slaan wij uw goederen op, labellen en conditioneren deze, om ze uiteindelijk naar de eindbestemming te sturen.

Image

Offerte aanvragen

Extra warehouse diensten nodig? Vraag nu een offerte aan!

Offerte aanvragen