.
Van Reenen - Goede doelen
Van Reenen > Actueel > Goede doelen

Goede doelen

Van Reenen is partner van de volgende goede doelen

Ronald McDonald Kinderfonds

Van Reenen sponsort het Ronald McDonald Kinderfonds door ingezamelde knuffels, speelgoed en andere producten kosteloos te vervoeren en te bewaren. Onze motivatie hiervoor is dat een gezond kind duizend wensen heeft. Een ziek kind maar één! Dankzij de Ronald Mcdonald huizen heeft elk ziek kind zijn ouders dichtbij. 

Meer informatie over het Ronald McDonald Kinderfonds?  www.kinderfonds.nl 


Edukans Schoenmaatjes

Van Reenen levert jaarlijks haar bijdrage aan deze mooie actie door het vervoer van 100.000 schoenendozen in heel Nederland. Dit transport is onderdeel van de actie ''Schoenmaatjes'' georganiseerd door Edukans. Bij deze actie vullen kinderen in Nederland versierde schoenendozen voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Meer informatie over Edukans? www.edukans.nl


SOEGG

De kern van de werkzaamheden van de Stichting Oost-Europa Gereformeerde Gezindte is de hulpverlening aan ziekenhuizen in Oost-Europa. SOEGG verleent deze humanitaire hulp door het beschikbaar stellen en deels onderhouden van overtollige medische apparatuur uit Nederland. Apparatuur die in Nederlandse ziekenhuizen wordt afgeschreven maar nog goed bruikbaar is, wordt ingezameld en naar Oost-Europa gebracht. Daarbij wordt intensief samengewerkt met plaatselijke kerken. Van Reenen levert haar bijdrage door kosteloos de transporten te verzorgen van de medische apparatuur.  

Meer informatie over SOEGG? www.soegg.nl 


Ronald McDonald Kinderfonds, Edukans Schoenmaatjes en SOEGG

< terug | afdrukken | tekst | Goede doelen

De Van Reenen website maakt gebruik van cookies. Ik ben op de hoogte, sluit deze balk Meer informatie