Vacature Customer Service Medewerker

Met meer dan 100 jaar ervaring en een hedendaagse, duurzame bedrijfsvoering behoort Van Reenen Transport – Warehouse – Verhuizingen tot één van de meest gezonde transportbedrijven van ons land. Dankzij een sterk groeiende klantenkring kunnen wij als Barnevelds bedrijf blijven investeren in ons uiterst moderne en goed onderhouden wagenpark. 

De ruim 200 mensen in vaste dienst zijn goed opgeleid en gemotiveerd. Kennis, ervaring, maatschappelijke betrokkenheid en passie zijn kernwoorden die Van Reenen uitdraagt.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en gedreven nieuwe collega die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de dagelijkse werkzaamheden en doelstellingen van Van Reenen en dan met name op de afdeling Customer Service.

Over de functie:
Als Customer Service Medewerker vindt je gemakkelijk de weg in het eigen Transport Management Systeem en weet je onze klanten snel van de juiste informatie en antwoorden te voorzien vanuit een commerciële blik en ondersteun je de operatie op administratief terrein.

De ideale kandidaat:

 • Heeft minimaal een MBO opleiding met een MBO+/ HBO werk en denkniveau;

 • Heeft ervaring in de logistiek

 • Heeft goede communicatieve vaardigheden en zet deze doeltreffend in.

 • Heeft een gezonde dosis humor, gekoppeld aan een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Is accuraat en adequaat in snelheid van handelen.

 • Heeft continue focus op- en heeft de creativiteit tot het verbeteren van de dienstverlening.

 • Heeft geen 9.00 tot 17.00 uur mentaliteit.

 • Heeft goede kennis van de Nederlandse, Engels en Duitse taal, Frans is een pré.

 • Staat open om kennis te verbreden of bezit deze al om ook tijdens vakantie/ziekte te kunnen bijspringen/vervangen in andere disciplines.

 • Is stressbestendig en nauwkeurig

Van Reenen biedt:
Een stabiele baan in een fijne werkomgeving met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben jij die enthousiaste customer service medewerker die wij zoeken? Ben je stressbestendig, proactief en wil je blijven ontwikkelen? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op via: 0342-405405 en vraag naar Bert Stuivenberg of solliciteer direct via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

Deel deze vacature met iemand die je kent!

  Rijbewijscategorie*
  ABCDEGeen
  Mocht het formulier niet werken, wilt u dan uw sollicitatie en CV sturen naar: pz@reenen.nl?